+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Rudolfův dvůr Recenze

Hodnocení hotelu

99%
Perfektní

dle 8 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    100%
  • Vybavení

    100%
  • Pohodlí

    98%
  • Poměr cena/kvalita

    100%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina se staršími dětmi
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Pavel Smolík

dospělý pár, 1.5.2018

Karviná Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše, pokoj s vybavením, vedle pokoje plně vybavená kuchyň, lednička na pokoji, vstřícní a příjemní majitelé. Kdyby bylo možno dát 150 procent, penzion by je dostal.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anna Paseková

rodina s malými dětmi, 19.8.2017

Louny Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Snad úplně všechno. Rozhodně jsme tam nebyli poprvé a naposledy :-) Budeme jen všude doporučovat :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.10.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi klidné a příjemné místo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Rudolfův dvůr odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme

Anonym

jednotlivec, 27.2.2016

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Bardzo dobre miejsce do wypoczynku. Zacisze z dużą ilością miejsca w środku miasteczka. Dobre położenie do wszelkich wypadów. Bardzo miły i pomocny właściciel.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav Vajnar

skupina přátel, 18.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Při příští návštěvě Jánek budu toto ubytování opět kontaktovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

- Rotová

rodina s malými dětmi, 19.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se nám všechno,poloha,pension,personál,zahrada...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomasz

rodina s malými dětmi, 20.2.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Witam. Polecam ten pensjonat na wypad na narty, niedrogi, blisko do Janskich Łaźni jak do Pec pod Śnieżką, blisko sklepy i lokalne "knajpy". Za tą cenę naprawdę nie ma co narzekać. Polecam.

  • Zaobserwowaliśmy z żoną iż właściciel w czasie naszej nieobecności, składał nam wizyty w pokoju :) W jakim celu??? Na pewno nie sprzątał!!! Ale rozszyfrowaliśmy go :) zakręcał kaloryfery. Mimo to było ciepło i nic nie zginęło.

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bartosz

rodina s malými dětmi, 9.2.2014

Polski

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Pokoje bardzo ładne , łazienka, kuchnia dobrze wyposazona. Bardzo blisko skibus. Obsługa bardzo miła, codziennie zaglądali i pytali czy coś nam potrzeba , czy wszystko w porzadku. Jesteśmy bardzo zadowoleni,

  • Brak

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10